Politika kolačića (cookie datoteka)

Ova je politika kolačića posljednji put ažurirana 04/05/2020 godine i odnosi se na sve građane Europse Unije.

1. Uvod

Naše web stranice, https://greenhousewizard.com (dalje u tekstu: web trgovina) koriste kolačiće i druge slične tehnologije (dalje u tekstu kolačići). Kolačiće postavljaju i treće strane s koje smo angažirali da nam pomognu u održavanju sadržaja i funkcionalnosti web trgovine. U ovom dokumentu opisujemo na koji način koristimo kolačiće u našoj Web trgovini.

2. Što su kolačići?

Kolačić je mala datoteka koju server šalje zajedno sa sadržajem Web trgovine i kojeg pohranjuje vaš internet preglednik. Informacije koje sadrže kolačići mogu biti vraćeni našim serverima ili serverima trećih strana pri sljedećim posjetima našoj Web trgovini.

3. Što su skripte?

Skripta je programski kod koji omogućuje Web trgovini da radi u skladu s namjenom. Ovaj se kod izvršava na našim serverima ili na vašem uređaju.

4. Što je web beacon (web zraka)?

Web zraka (ili pixel tag) je mali, nevidljivi dio teksta ili slike na web stranici koji se koristi za nadzor prometa na web stranici.

5. Pristanak

Kad prvi put posjetite našu Web trgovinu prikazati ćemo vam pop-up okvir s obavijesti o upotrebi kolačića. Čim kliknete na “Sve kolačiće” daje svoj pristanak na korištenje svih kolačića. Klikom na “Samo nužne” dajete svoj pristanak na korištenje samo onih kolačića koji su nužni za ispravan rad Web trgovine. U tom slučaju, neke funkcionalnosti Web trgovine neće biti dostupne ili raditi ispravno.

6. Vrste kolačića

Nužni (funkcionalni) kolačići

Neki kolačići osiguravaju da određeni dijelovi Web trgovine rade ispravno. Upotrebom nužnih (funkcionalnih) kolačića omogućujemo vam lakše korištenje Web trgovine. Na primjer, proivodi koje stavite u košaricu čekati će vas ondje i pri vašoj sljedećoj posjeti Web trgovine.

Za postavljanje nužnih kolačića ne trebamo vaš izričit pristanak.

Analitički kolačići

Ne koristimo analitičke kolačiće u našoj Web trgovini

Oglašivački kolačići

U našoj Web trgovini koristimo oglašivačke kolačiće koji nam omogućuju da personaliziramo oglašavanje prema vama te da analiziramo učinak naših kampanja oglašavanja. Ovo se događa na temelju prfila kojeg stvaramo na temelju vaših klikova na našoj stranici izvan nje. S ovim kolačićima ste povezani s jedinstvenim ID brojem pa nećete primjerice isti oglas vidjeti više puta.

Za korištenje ovih kolačića tražimo vaš pristanak koji nam dajete odabirom opcije “Svi kolačići” u pop-up okviru koji vam se prikazuje pri prvoj posjeti Web trgovini.

7. Vaša prava po pitanju zaštite osobnih podataka

Sve informacije potražite u našoj Politici privatnosti i zaštite osobnih podataka.

8. Omogućavanje /onemogućavanje i brisanje kolačića

U postavkama vašeg programa za pregled interenta (web browser programi poput Chrome, Frefox, Safari …) možete postaviti da ne prihvaćate sve ili neke vrste kolačića. Za više informacije o ovim postavkama proučite sustav Pomoći vašeg internet preglednika.

9. Naši kontakt podaci

Za sva pitanja o ovoj politici količića i zaštiti vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na:

Email: gowshop.greenhouse@gmail.com

Poštom na adresu:

Mundus Hortus d.o.o.
Ilica 406, 10.000 Zagreb

Sadržaj